2011. november 24., csütörtök

Valami Amerika 1-2. 4DVD-s Díszdoboz Új! - Jelenlegi ára: 2 799 Ft


Tartalom: eredeti 4dvd-s díszdoboz bontatlanul
Magyar hanggal
A KIADVÁNYBAN A KÖVETKEZŐ TERMÉKEK TALÁLHATÓK:
Valami Amerika (2 DVD) (DVD)
(Valami Amerika - 2002)
MAGYAR HANG ÉS MAGYAR FELIRAT
A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az "amerikai", aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el. Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a "nagy lehetőséget" és a talán még nagyobb kalamajkát jelenti.
Tamás bátyját, Ákost - a menő építési vállalkozót - és öccsét, Andrást - a világban helyét keres művészlelket - hívja segítségül. Az a tervük, hogy elszórakoztatják az európai ügyeit intéző amerikai producert, hogy megnyerjék Tamás filmjéhez, mint tőkéstársat. Alex, amíg lehet, titkolja származását és azt ígéri, beszáll a produkcióba a filmhez szükséges pénz felével.
Az összeg másik felét - ami ez esetben hatvan millió forint - viszont a testvéreknek kéne előteremteni. Mégpedig hat nap alatt. Megszerezhetik a pénzt, de vajon mi lesz az ára? A pénzügyi dolgok gyakran érzelmi problémákkal járnak együtt, a férfiak meg többnyire nőkkel, de még milyenekkel.
Tamásnak ott van Eszter, Ákosnak pedig Timi, a nőiesség két markáns képviselője, akiket még véletlenül sem lehet összetéveszteni. Terka néniről, a bejárónőről nem is beszélve, akit mint anyjukat tisztelik a fiúk. Természetesen ebben a történetben is ők, a nők állnak mindennek a hátterében és mint általában, a megoldást is bennük kell keresni a felmerülő problémákra. Abból pedig akad bőven, pláne ha vígjátékról van szó.
Valami Amerika 2. (2 DVD) (DVD)
(Valami Amerika 2. (xp12) - 2008)
MAGYAR HANG ÉS MAGYAR FELIRAT
A lottónyereménynek hála, Tamás megcsinálhatta a filmjét, ami azonban a várakozásokkal ellentétben nagyot bukott. A három fiú egy képeslap révén Alex nyomára jut, aki most szabadult a dutyiból Amerikában és megint csak álnéven, egy színdarab jogait akarja megszerezni. A fiúk azt remélik, hogy megtalálják Alexet, megveszik előle a jogokat és végre visszaszerzik a hatvan milliójukat, amivel a férfi lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen a dolgok megint nem az elképzelések szerint alakulnak. Végül Tamásra vár a feladat, hogy Budapesten rendezze meg a darabot.
Beszerzési idő kb. 1-5 munkanap!



Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 22:18
. Valami Amerika 1-2. 4DVD-s Díszdoboz Új! - Jelenlegi ára: 2 799 Ft