2011. december 30., péntek

dögös farmernadrág 27-es+ ajándék pulcsi - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Az aukció tárgya egy hibátlan, szinte teljesen új, szuper elasztikus egyedi mintás farmernadrág! 27- es.
Hossz: 93 cm
derékbőség: 31 cm
csípőbőség: 37 cm
belső szárhossz: 73 cm
combszélesség: 22 cm.
Ajándék a nadrág mellé egy gyönyörű, rugalmas, újszerű elől-hátul merész kivágású divatos, fekete pulcsi
Méretei:  
Mellbőség: 36 cm
Hossz: 51 cm
vállszélesség: 37 cm.
ujjhossz: 40 cm
Vásárlási feltételek:
A termék kifizetésére maximum 2 hét áll rendelkezésre, így kérem, csak akkor licitáljon, ha ezt be tudja tartani ! Mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot az aukció megnyerését követően! A fizetési határidő lejárta után az árut újra aukcióra bocsátom, a vevőt pedig negatív értékelésben részesítem! Főleg, mert csak így (a negatív értékelés fejében) tudom visszaigényelni a nekem ki nem fizetett termék után a Vaterának fizetett jutalékot! A termék megvásárolható postai úton, melynek menete: banki előreutalás számlaszámra, majd a pénz megérkezése után ajánlottan (a vevő saját felelősségére sima levélben) postázom a csomagot! A postaköltség, a vevőt terheli, mely a termék adatlapján, a „ Szállítással, fizetéssel és garanciával kapcsolatos további információ „ menüpontban feltüntetett: a Magyar Posta díjszabásai / http: //posta. hu/level/level_belfoldre/level_kalkulator / , ill. a megvásárolt áru súly alapján kerül kiszámításra.
Lehetőség van személyes átvételre Vas vagy Győr- Moson- Sopron megyékben, előre egyeztetett időpontban. Ez esetben nem ragaszkodom az előre utaláshoz, a vevő készpénzben is fizethet.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha biztos benne, hogy a terméket valóban akarja, minden információt tud róla ami érdekeli, és a vásárlási feltételeket be tudja tartani, valamint ha komolyan gondolja! Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem még a licitálás előtt tegye azt fel!
További eredményes nézelődést és licitálást kívánok!
A sablont borsika80_t készítette
13.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 23:00
. dögös farmernadrág 27-es+ ajándék pulcsi - Jelenlegi ára: 2 000 Ft