2011. december 21., szerda

Porcelán csatos agyag sörös üveg Ferenc József - Jelenlegi ára: 2 998 Ft


Antik, jubileumi csatos sörösüveg agyagból, porcelán kupakkal. Különleges, limitált példányszámú kiadás.
Franz Joseph Jubelbier felirattal.
Kb. fél liter az űrtartalma.
Nézz körül nálam, a Vaterán ugyanezen a néven még több termékem közül válogathaszt! Postaköltséget spórolhatsz, ha egyszerre több terméket vásárolsz!
Személyes átvétel Nógrád megyében, Keszegen vagy Pusztaberkiben (Budapesttől mindössze 65 km), vagy kizárólag rugalmas, alkalmazkodni képes vásárló részére 2000 Ft vásárlási értéktől a Rétság-Vác-Dunakeszi-Budapest XIII. útvonalon kb. kéthetente megoldható.
Kérésre a terjedelmesebb vagy súlyosabb termékeket 40 Ft/km áron házhozszállítom (csak személyautóval szállítható termékekre érvényes az ajánlat, egy személy által mozgatható tárgyakra).
::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::
Figyelem, csak akkor licitálj, ha valóban át szeretnéd venni a terméket! Aukciózárás után automatikus emailben megkapsz minden szükséges adatot, ezzel részemről a kapcsolatfelvételt megtörténtnek tekintem. Amennyiben az adásvétel nem jön létre, a zárás utáni 14. napon automatikusan újraindítom az aukciót, természetesen a megfelelő értékelés mellett.
 


Jelenlegi ára: 2 998 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 18:44
. Porcelán csatos agyag sörös üveg Ferenc József - Jelenlegi ára: 2 998 Ft